Intervju v reviji Suzy

Epidemija je potegnila na plan najslabše in najboljše v ljudeh. po eni strani so zavladali panika, strah, egoizem in negotovost, po drugi pa je kriza tudi priložnost za povečano solidarnost in sočutje. O duhovnem sporočilu epidemije, predelovanju strahu, vlogi medijev in tem, da smo kot človeštvo zašli s prave poti, narava pa nas na to opozarja, smo se pogovarjali z Marjanom Ogorevcem, ki svetuje, da sami pri sebi sprejmemo novo življenjsko paradigmo.

Ko športnik in rekreativec presežeta svoje meje

Poletje je čas za lažje prispevke. V času dopustov in počitnic, mnogi želijo z več telesne vadbe narediti zamujeno v toku leta. Tempo življenja nas sili v vse več dela, vse več sedenja in za šport ali rekreacijo nam pogosto zmanjka časa. Že več kot dve desetletji se ukvarjam tudi s športniki in rekreativci. Bil … Read more Ko športnik in rekreativec presežeta svoje meje

“Človek, kam greš?”

Nova knjiga Marjana Ogorevca že v predprodaji! Povezava za prednaročilo knjige: “Človek, kam greš”! Spoštovani, z velikim veseljem sporočamo, da lahko na zgornji povezavi že naročite novo knjigo: “Človek, kam greš?”. Ob prednaročilu knjige dobite poseben popust! Knjiga odpira številna vprašanja, na katere odgovori nas čakajo že v bližnji prihodnosti. Meddrugim kako bomo v bodoče bolj … Read more “Človek, kam greš?”