TEDENSKE DELAVNICE MARJANA IN ANDREJA OGOREVCA NA IŽU 2023

SPREMINJAMO SEBE, SPREMINJAMO SVET

Šestdnevna delavnica karmične diagnostike je namenjena tistim, ki želijo spremeniti svoje življenje. Ne priporoča se duševnim bolnikom, saj so lahko procesi za njih preveč zahtevni, morda pri nekomu izzovejo tudi neprijetne reakcije. Delavnica spreminjamo sebe, spreminjamo svet poteka intenzivno od 9. do 13 ure, z eno vmesno pavzo, tako da imate dovolj časa zase. Delavnica AEQ klinične somatike pa poteka od 17. do 18.ure ali v primeru večjega števila udeležencev še v drugi skupini od 18. do 19.ure.

Delavnica ni od voditeljev, ampak od hotela. Voditelji samo izvedejo delavnico. Zaradi tega je prijava možna samo s prijavo bivanja v hotelu ali kampu, na recepciji reception@korinjak.com

Čas v katerem živimo je zelo naporen. Od nas zahteva veliko prilagajanja in vlaganja naporov v ohranjanje kvalitete življenja. Da bi bili življenju kos, je nujno, da spoznamo, kako delujemo. Prvo, kar je potrebno sprejeti, je celosten pogled na življenje, kar pomeni razumevanje, da smo telesna, energijska in duhovna bitja. 

Nujno je razumevanje od kod prihajamo, ohranjanje smisla življenja in razumevanje odnosov med telesom, umom in duhom. Delavnica vam  v skupnih procesih, ki so vodeni in energijsko podprti z moje strani ustvari močan sinergijski učinek, ki omogoča hitrejše in poglobljeno reševanje vzrokov za težave. Na delavnici bo poudarek na temu, kako si pridobiti in ohraniti dodatno energijo, ki jo potrebujemo za kakršno koli spremembo na področju zdravja, učenja, delo na projektih, izboljšanje odnosov,..

Ponuja vam možnost postopnega ozaveščanja vzrokov težav na posameznih ravneh in področjih našega življenja. Vsak dan predavanja – delavnice je namenjen določenem delu našega življenja, reševali bomo tako specifične kot celostne težave. Na vsakem predavanju – delavnici bom vodil tako imenovani skupinski proces aktivnega razreševanja vzrokov (proces transformacije) za težave, ki so povezane s posamezno temo predavanja in dviga zavesti. Začeli bomo z razumevanjem sveta in smisel življenja, odnosi s starši, začetek življenja, zakaj smo to kar smo, partnerski odnosi in odnosi z otroki, vpliv vseh odnosov na življenje, kako lahko živimo to kar smo.

Dodatek preteklim delavnicam je drugi del delavnice, ki bo potekal popoldne v času ene ure in ga bo vodil Andrej Ogorevc – učitelj AEQ klinične somatike druge stopnje. Ta del bo posvečen ozaveščanju naših napačnih gibalnih navad, ki nam povzročajo različne telesne težave, kot so bolečine v vratu, hrbtenici, kolkih, kolenih,… 

Z metodo AEQ klinične somatike se naučimo kontrole in izvajanja pravilnih gibov in je namenjen podpori procesom karmične diagnostike na telesni ravni. Vzrok za stanje kronično napetih mišic je senzorno-motorična amnezija, ki se razvije kot posledica poškodb na psihični, energijski in fizični ravni, navad in izpostavljenosti stresu. Mišice so se v stanju senzorno-motorične amnezije navadile biti napete in take nato tudi ostanejo, ne glede na to, kako jih poskušamo sproščati. Običajno dolgoročno ne pomagajo niti raztezanje, masaža, kiropraktika ali tablete proti bolečinam. Če želimo težave odpraviti, moramo mišice, ki so se naučile biti napete, naučiti, kako naj se sprostijo. Skupaj s procesi, ki jih izvajamo v okviru delavnice karmične diagnostike, so rezultati bistveno večji.

Cena tedenske delavnice, ki jo vodim (Marjan Ogorevc) je 150 eur, cena delavnice AEQ klinične somatike, ki jo vodi Andrej Ogorevc pa 70 eur. Lahko se udeležite, samo prvega ali samo drugega dela delavnice, ali pa obeh. 

Delavnice so štiri skozi celo poletje. 24. 6. do 1. 7.;  15. 7. do 22. 7.;  5. 8. do 12. 8.;  2. 9. do 9. 9. 

Avtobusni prevoz iz Ljubljane trenutno ni organiziran. Ko bo, če bo, bo objavljeno na spletni strani in bodo prijave na recepciji. Če prevoz ne bo organiziran, predlagam, da v komentarju na mojem FB profilu napišete ali nudite ali iščete prevoz na Iž. 

Vse informacije, rezervacije sob – kampa in delavnice gre preko spletne strani hotela Korinjak, kjer najdete tudi ves program, ter ostale delavnice. Mail hotela: reception@korinjak.com

Delavnica Marjana Ogorevca je v slovenščini in se ne prevaja. Del, ki ga vodi Andrej Ogorevc se prevaja v hrvaški jezik, ker pretežno za praktično izvedbo.

V primeru, da vas zanima delo v hotelu, prilagam spodnji letak:

Marjan Ogorevc

marjanogorevcinfo@gmail.com 

www.marjanogorevc.si

https://www.facebook.com/ogorevcmarjan/