Evolucija involucije – razvoj spreminjanja

Marjan Ogorevc: Evolucija involucije – razvoj spreminjanja
Sreda, 22. november 2017 ob 18.00, Gallusova dvorana

Zaradi velikega zanimanja odprli za prodajo vstopnic tudi drugi balkon Gallusove dvorane!!

Marjan pravi, da sta združena moška in ženska energija vedno najmočnejša, zato sam rad dela (in živi) z ženskami. Tokratna ženska bo Vesna Milek.

Predavanje bo uvedel glasbeni utrinek z Živo Češarek, Ljobo Jenče in z zvočno podlago Boštjana Gombača.  Živa, mlada pevka, se je predstavila že na Marjanovem predavanju v Linhartovi dvorani in očarala občinstvo s  svojim lepim glasom. Ljoba Jenče in Boštjan Gombač pa sta glasbena umetnika, ki sta poleg bogatega ustvarjalnega opusa in številnih uglednih nagrad dodala slovenski ljudski pesmi višjo vrednost. Tokrat so se želeli povezati z vsebino  Marjanovega »naravnega« življenja in »naravnega« zdravljenja, zato so izbrali  pesmi iz slovenske tradicije, ki  jih bodo izvedli na čisto svoj izviren način.  Glasba, ki zdravi …

Prvikrat skupaj na odru Gallusove dvorane: Marjan Ogorevc z Vesno Milek in glasbeno presenečenje z Ljobo Jenče, Boštjanom Gombačem in  Živo Češarek.

Vesna Milek nam bo skozi pronicljiva vprašanja pomagala spoznati Marjana Ogorevca, bioterapevta, s katerim bomo šli  skupaj prek pomembnih življenjskih preizkušenj.

Kako naprej v času v katerem živimo, ko se življenjska doba daljša, družba v celoti pa je vse bolj bolna?  Je bolezen-vzrok enako, kot vidno-nevidno!?

Marjan Ogorevc nas v imenu narave, naravnega in zdravega poziva, da z odprtim srcem in pogumom pomagamo sooblikovati lepšo bodočnost tudi prihodnjim rodovom.

VSTOPNICE si lahko zagotovite tukaj.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.