Evolucija involucije prvi del

Marjan pravi, da sta združena moška in ženska energija vedno najmočnejša, zato sam rad dela (in živi) z ženskami. Tokratna ženska bo Vesna Milek.

Predavanje bo uvedel glasbeni utrinek z Živo Češarek, Ljobo Jenče in z zvočno podlago Boštjana Gombača. Živa, mlada pevka, se je predstavila že na Marjanovem predavanju v Linhartovi dvorani in očarala občinstvo s svojim lepim glasom. Ljoba Jenče in Boštjan Gombač pa sta glasbena umetnika, ki sta poleg bogatega ustvarjalnega opusa in številnih uglednih nagrad dodala slovenski ljudski pesmi višjo vrednost. Tokrat so se želeli povezati z vsebino Marjanovega »naravnega« življenja in »naravnega« zdravljenja, zato so izbrali pesmi iz slovenske tradicije, ki jih bodo izvedli na čisto svoj izviren način. Glasba, ki zdravi …

Prvikrat skupaj na odru Gallusove dvorane: Marjan Ogorevc z Vesno Milek in glasbeno presenečenje z Ljobo Jenče, Boštjanom Gombačem in Živo Češarek.

4 thoughts on “Evolucija involucije prvi del”

  1. Da nadaljujem tisto vprašanje kdaj veš, da je v partnerski zvezi dovolj in je potrebo oditi? Ko res delaš na sebi, ko greš v sebe, spreminjaš stvari in ti partner vseeno ne sledi, ne razume. Torej se stvari ne spremenijo… ali je to zato, ker je pri tebi še vedno nek podzavesten program( in se bo ta nadaljeval recimo tudi v naslednji zvezi) in je potrebno še sprejemanja, še odpuščanja še prilagajanja, še sodelovanja, še razumevanja….ali je pač potrebno skočit na vzporedni vlak?

  2. Osebni duhovni razvoj, izobraževanje, meditacija ipd vse v tej smeri je nekaj, kar je samo OSEBNO. Včasih lahko srečaš koga, ki ga to zanima, vendar ne sme biti cilj siliti tudi druge v zadeve, s katerimi tudi sam pred časom , sploh še nisi imel opravka! Verjetno je težko, sprejeti to dejstvo. V kolikor tega ne spoznamo in nadaljujemo s siljenjem postanemo podobni srednjeveški inkviziciji. Lepo je, da smo spoznali, kaj je materialnega in kaj duhovnega, vendar s tem spoznanjem lahko pomagamo samo tistemu, ki nas prosi za pomoč, ostali, ki so še vedno polni sebe naj taki tudi ostanejo, “bog jim daj zdravja”. Odlično pa je seveda širjenje duhovnega obzorja in spoznanje o neizmerno omejeni materialnosti katerega del pač trenutno tudi smo. Cilj je ljubiti in biti ljubljen in ne siliti in biti osovražen, kajne?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.