Delavnice na Velem Ižu 2018

Tedenske delavnice na Velem Ižu

Tudi letos bom imel tedenske delavnice na Velem Ižu. V prilogi (za prenos priloge kliknite tukaj) si lahko preberete datume delavnic, program, cenike in ostalo kar vas zanima.

Tudi letos bo organiziran avtobusni prevoz ob sobotah zjutraj na Iž in popoldne nazaj domov. Vse to uredite na recepciji hotela Korinjak www.korinjak.com .

Marjan Ogorevc

4 thoughts on “Delavnice na Velem Ižu 2018”

 1. Pozdravljeni,
  prijavljam se na delavnico Marjana in Andreja Ogorevca spreminjamo sebe, spreminjamo svet od 21. 7. pa do 28.7. 2018.
  Lep pozdrav,
  Darja Lukan

  Odgovori
 2. Pozdravljeni g. Marjan, ima vprašanje v zvezi z vašo delavnico in njeno umestitvijo v dnevni urnik na Ižu: v dnevnem programu navedena je seminar/delavnica od 10. do13. ure vsak dan. Sklepam, da to poteka od nedelje do sobote – in za novodošle ni že prvi dan (v soboto), ko večina popoldan pripotuje na otok. Imam prav? (sprašujem zaradi načrtovanja poti, da ne zamudim prvega dela). Hvala za odgovor. Prijeten dan želim, Janja

  Odgovori
  • Janja z urnikom delavnice na Ižu je takole: v soboto je zvečer sestanek za vse delavnicekjer se spoznamo s programom, delavnica se začne v nedeljo ob devetih in konča v petek, tako da lahko gredo tisti, ki gredo nazaj domov v petek, na trajekt.

   Odgovori

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.