Tedenske delavnice Marjana Ogorevca na otoku Ižu

SPREMINJAMO SEBE, SPREMINJAMO SVET

Šest dni delavnice karmične diagnostike je namenjen tistim, ki želijo spremeniti svoje življenje. Čas v katerem živimo je zelo naporen. Od nas zahteva veliko prilagajanja in vlaganja naporov v ohranjanje kvalitete življenja. Da bi bili življenju kos, je nujno, da spoznamo, kako delujemo. Prvo, kar je potrebno sprejeti, je celosten pogled na življenje, kar pomeni razumevanje, da smo telesna, energijska in duhovna bitja. Nujno je razumevanje od kod prihajamo, ohranjanje smisla življenja in razumevanje odnosov med telesom, umom in duhom. Delavnica vam  v skupnih procesih, ki so energijsko podprti z moje strani ustvari močan sinergijski učinek, ki omogoča hitrejše in poglobljeno reševanje vzrokov za težave.

Ponuja vam možnost postopnega ozaveščanja vzrokov težav na posameznih ravneh in področjih našega življenja. Vsak dan predavanja – delavnice je namenjen določenem delu našega življenja, reševali bomo tako specifične kot celostne težave. Na vsakem predavanju – delavnici bom vodil tako imenovani skupinski proces aktivnega razreševanja vzrokov (proces transformacije) za težave, ki so povezane s posamezno temo predavanja. Začeli bomo z razumevanjem sveta in smisel življenja, nosečnost in porod, odnosi s starši, začetek življenja, zakaj smo to kar smo, partnerski odnosi in odnosi z otroki, vpliv vseh odnosov na življenje, kako lahko živimo to kar smo.

Dodatek preteklim delavnicam je drugi del delavnice, ki bo potekal popoldne v času ene ure in ga bo vodil Andrej Ogorevc. Ta del bo posvečen ozaveščanju naših napačnih gibalnih navad, ki nam povzročajo različne telesne težave, kot so bolečine v vratu, hrbtenici, kolkih, kolenih,… Z metodo AEQ klinične somatike se naučimo kontrole in izvajanja pravilnih gibov in je namenjen podpori procesom karmične diagnostike na telesni ravni. Odpravljamo vzroke za zakrčenost mišic. Vzrok za stanje kronično napetih mišic je senzorno-motorična amnezija, ki se razvije kot posledica poškodb, navad in izpostavljenosti stresu. Večina se je na to stanje tako navadila, da je to za njih normalno. Mišice so se v stanju senzorno-motorične amnezije navadile biti napete in take nato tudi ostanejo, ne glede na to, kako jih poskušamo sproščati. Običajno dolgoročno ne pomagajo niti raztezanje, masaža, kiropraktika ali tablete proti bolečinam. Če želimo težave odpraviti, moramo mišice, ki so se naučile biti napete, naučiti, kako naj se sprostijo. Več o tem si poglejte na prispevku

Termini delavnic so:

24.06.2017 – 1.07.2017

8.07.2017 – 15.07.2017

22.07.2017 – 29.07.2017

29.07.2017 – 5.08.2017

12.08.2017 – 19.08.2017

2.09.2017 – 9.09.2017

Cena obeh delov delavnice je 150e (samo dopoldne brez AEQ klinične somatika pa 130e)

Vse informacije, rezervacije sob – kampa, avtobusnega prevoza iz Slovenije in delavnice potekajo preko recepcije (Iva) email: reception@korinjak.com  www.korinjak.com kjer najdete tudi ves program, tudi drugih voditeljev delavnic. Za letošnje poletne delavnice na Ižu ne morete rezervirati preko nobene agencije. Rezervacija delavnice je lahko samo v primeru rezervacije hotela – kampa Korinjak, ko rezervirate bivanje. Praviloma je delavnica namenjena hotelskim gostom, samo v primeru, da je ostalo kaj prostih mest, lahko na delavnico pridejo tudi zunanji udeleženci, vendar samo preko recepcije hotela.

Na delavnice se lahko prijavite samo za cel teden, udeležba na delavnici samo nekaj dni ni smiselna, ker je program tako narejen, da lahko spremljajo samo tisti, ki so od začetka na delavnici.

Hotel Korinjak je delno obnovljen, klime v sobah in še kaj.

Za dodatna vprašanja bom na voljo na facebook profilu preko komentarjev.

Marjan Ogorevc,

https://www.facebook.com/ogorevcmarjan/

7 thoughts on “Tedenske delavnice Marjana Ogorevca na otoku Ižu”

  1. Lansko leto sem se s soprogo, hčerko, sinom in psom udeležil Marjanove sijajne delavnice na Ižu, ki jo toplo priporočam. Poleg čudovite narave hotel Korinjak ponuja slastno vegetarijansko hrano (ne boste pogrešali mesa) in številne aktivnosti, od “joge u šumici” do šamanske izkušnje na bližnjem otočku. Skratka, nepozabno, pojdite, ne bo vam žal.

  2. Dragi Marjan, moj UČITELJ,
    Čutim neizmerno hvaležnost, da sem bila del te neprecenljive in neverjetne izkušnje pod Tvojim vodstvom in da sem se toliko naučila od Tebe. Odprl si mi nove poglede na življenje in kako naj delujem, da bom zdrava, srečna in polna energije.
    Želela bi se Ti zahvaliti iz srca, saj tam nekako nisem našla prave priložnosti, da bi lahko to storila. Obenem to delavnico toplo priporočam vsem, ki si želijo spremeniti svoje življenje, saj se tam razreši marsikatera težava, vzorci in blokade, ki jih imamo in se jim morda sploh ne zavedamo.
    Vse dobro.
    Iris

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.