Nepal 2017

Nepal z Marjanom Ogorevcem 17 dni

Potovanje v sebe; 6. do 22.oktober 2017

Nepal.
Kraljestvo bogov, verstev in mitov.

Nepal je bil v mnogih pogledih od nekdaj zgodovinsko, kulturno, jezikovno in trgovsko stičišče. Vedno je znal izkoristiti svoj strateški položaj med najmogočnejšima azijskima državama, Indijo in kitajsko. Tu skupaj z roko v roki sobivata dve veliki religiji – hinduizem in budizem. Skoraj ga ni kraja na svetu, kjer bi še lahko občutili tako vzajemno spoštovanje hindujcev in budistov kot v Nepalu. Ta družbena in politična enotnost dežele pa ima nedvomno svoje korenine v šamanstvu, prvotni zemeljski duhovnosti.

Katmandujska dolina. Nepalska Mandala.

Šele ko zapustimo Katmandujsko dolino, začnemo resnično ceniti, kako izjemna je! Je pravi kozmični ocean. Tu so se že od nekdaj srečevala osrednjeazijska in indoarijska ljudstva, ki so se tu naselila v odročnih dolinah in nedostopnih višavjih in tako ohranila posebno kulturo in jezike. Dolina sama pa je darilo bogov ter kraj izjemno močnih energij. Tu nas bogovi lahko povabijo v svoje kraljestvo ali pa nas demoni tako začarajo, da kaj hitro pozabimo na svoje minljivo življenje.

Potovanje zajema spoznavanje Katmandujske doline in glavnih poudarkov Nepala. Daleč največji poudarek potovalnega dela pa bo na spoznavanju svetih in energetsko močnih krajev. V vodenih procesih po fazi prečiščevanja bomo imeli možnost prestopiti meje nemogočega, se potopiti v nevidni svet, spoznati nevidne sile in pri sebi ozavestiti moč kreiranja svojega življenja, novih projektov, sprožiti moč samozdravljenja in delovanja na višji ravni zavesti. Dodana vrednost tega potovanja nosi strokovno delovanje Marjana Ogorevca, kar jača potovalno moč in nudi možnost osebne transformacije. Ker je rdeča nit potovanja predvsem delo na sebi, je potovanje zastavljeno lagodno in pripravljeno tako, da se lahko procesi odvijajo tudi tekom potovalnih dni na fantastičnih prizoriščih z močno energetsko podporo. Potovanje bo prilagojeno tudi začetnikom, ki so pripravljeni na velike spremembe in na
novo obrnjen list v življenju.

Celoten program na:

http://www.samsara-potovanja.si/nepal-z-marjanom-ogorevcem-oktober/

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.