2 thoughts on “Hotel Korinjak 2016, Karmična diagnostika”

  1. Najlepša hvala za vsebine, gospod Ogorevc. Z večino stvari, ki jih predavate, globoko rezoniram. Težko pa s kompromisi tipa: medicina je ok, naj človek hodi na kemoterapijo (Zemlja je ravna plošča in kemoterapija zdravi raka…); ali s postulati tipa: človek je pripravljen odpustiti, ali pa ne; rečeno – storjeno. Etična razrešitev, etično prepoznanje, spoznanje, ki se dogaja na vseh ravneh človekovega obstoja, potrebuje svoj čas (čas naravnave na raz-rešitev, proces, metabolizem…), ki predre vse ovoje in vse ovire. Uvid je točka 1. Pravilno delovanje pa je svoboda delovanja višje zavesti. Mantra lahko prinese izvrsten rezultat, olimpijsko medaljo, poraz malignih celic na posamični tekmi, zmago pa zgolj čisti um. Verjamem, da se strinjate in hvala za vse pravo, dobro in resnično.

  2. Barbara seveda bi bilo čudno, da se z vsem strinjaš. medicina je ok za tiste, ki ne zmorejo nič drugega narediti. za vse ostale pa obstaja še kaj več. Človek ki ne verjame v nič, samo v medicino naj hodi na kemoterapijo, a ima drugo možnost? na koncu koncev kdo sem jaz da povem da je nekaj dobro ali ne. lahko predlagam še kaj drugega, vendar samo predlagam.
    tudi zemlja je ravna plošča za tiste, ki so na mestu in za njih je zaradi omejene percepcije zemlja ravna plošča. če želiš videti zemljo kot kroglo, pa se moraš dvigniti malo višje.
    O ostalem bi lahko filozofirala, vendar bi rabila več časa, pa celo tisto mantro “popit ćemo pet šest piva, bolje piva nego negativa ha ha ha “. v pol ure težko razložiš vse tako, da bi vsi razumeli.
    bodi fajn
    marjan

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.