Vzhodna Turčija z Marjanom Ogorevcem – 15 dni

Potovanje v sebe; 21. 9. – 5. 10. 2019

Turčija. Preplet svetov.
Dežela na dveh kontinentih je bila od nekdaj most med vzhodom in zahodom. Od obeh svetov je vzela najboljše in ju združila v svojo mešanico, ki danes predstavlja Turčijo. Neverjetno raznoliko. Mnogih obrazov in več identitet. Zgodovinski in kulturni vplivi Bližnjega vzhoda, Sredozemlja, Balkana in Osrednje Azije so vidni vsepovsod. Tu so se zgodile tudi nekatere največje zgodbe človeštva. Troja, sekanje gordijskega vozla, zametki krščanstva, velike ozemeljske bitke, haremi slavnih sultanov … v svojem žepu skriva še mnogo drugih. Tu je tudi izjemna narava. In če k vsemu dodamo še prijaznost in gostoljubnost turškega naroda, je potovanje po Turčiji popolna zmaga.

Vzhodna Turčija. Vrata narodov.
Vzhodna Turčija je bila od nekdaj na prehodu med velikimi civilizacijami. Skozi njena vrata so z leve in desne prihajali narodi, vojske in različne kulture. Tudi različne vere – od politeističnih ver starih Grkov in Rimljanov do zaratustrstva, krščanstva in na koncu islama. Vzhodna Turčija je bila vedno tudi zatočišče sosednjih narodov – Kurdov, Armencev, Gruzijcev in Grkov. Drugačna. Divja. Raznolika. Dežela, kjer pa se je čas nekako ustavil.

Marjan Ogorevc – Potovanje v sebe – Ozaveščanje svojih potencialov
Potovanje je idealna priložnost, da se zaradi odklopa od vsakdanjosti, od sveta, ki ga obvladujemo in smo ga vajeni, posvetimo sebi. Večina ljudi je dolga leta ujeta v svojem krogu ljudi, v poslih, ki so rutinski, in v odnosih, ki jih omejujejo. Velikokrat se tega ne zmorejo osvoboditi kljub pomoči terapevtov ali delu na sebi. Največkrat so vzrok ravno rutina, prepričanja, in ker se po terapiji vračajo v isti krog, v katerem so ujeti. Sprememba kraja, srečanje z drugo kulturo in vero ter stik z ljudmi, ki delujejo povsem drugače od nas, nam omogočajo, da nekaj časa živimo izven svojega sveta. Tako lažje ozavestimo svoje blokade, spremenimo prepričanja in navade ter se na novo programiramo, ne da bi nas okolje pri tem oviralo.

Na tem posebnem potovanju v sebe bomo skupaj z Marjanom Ogorevcem odkrivali skriti obraz energijsko močnih krajev vzhodne Turčije. Daleč največji poudarek potovalnega dela pa bo na spoznavanju samih sebe. V vodenih procesih po fazi prečiščevanja bomo imeli možnost prestopiti meje mogočega, se potopiti v nevidni svet, spoznati nevidne sile in pri sebi ozavestiti moč ustvarjanja svojega življenja in novih projektov ter sprožiti moč samozdravljenja in delovanja na višji ravni zavesti. Dodana vrednost tega potovanja je strokovno delovanje Marjana Ogorevca, kar jača potovalno moč in nudi možnost osebne transformacije. Ker je rdeča nit potovanja predvsem delo na sebi, je potovanje pripravljeno tako, da se lahko procesi odvijajo tudi tekom potovalnih dni na prizoriščih z močno energijsko podporo. Potovanje bo prilagojeno tudi začetnikom, ki so pripravljeni na velike spremembe in na novo obrnjen list v življenju.

Celoten program si lahko pogledate na spodnji povezavi:

Kliknite tukaj za več informacij.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.