Vietnam z Marjanom Ogorevcem 17 dni

Potovanje v sebe

18. januar–3. februar 2019

Vietnam. Zašiljeni klobuki in izvrstna kulinarika.

Vietnam je dežela, kjer se prepletajo številne kulture in je hkrati izjemno moderna. To jo dela edinstveno in drugačno. Od neskončnih riževih polj do mističnih gora in prečudovite kraške pokrajine, kjer na vsakem koraku uzremo zašiljene klobuke, ki hitijo dnevnim opravkom naproti. Sveže sadje, začimbe in zelenjava omogočajo pripravo preprostih, a izjemno okusnih jedi, ki nastajajo pod mojstrsko roko uličnih kuharjev. Star vietnamski pregovor pravi: »Nauči se prehranjevati, preden se naučiš govoriti.«

Mekong. Nit življenja.

Mekong ali mati voda predstavlja glavno življenjsko nit Vietnama. Tako pomembna je, da si je nemogoče predstavljati življenje brez neskončnega plutja po njej, pa naj bo to za delo, hrano ali za zabavo. Očarljiva in zaspana obrečna mesta ter vasi, hiše na kolih, rečne terase, pokrite z riževimi polji, bogata vegetacija in nasmejani pogledi domačinov. Mekong prinaša v telo umirjeno energijo in odnaša nakopičene probleme.

Marjan Ogorevc. Potovanje v sebe.

Ozaveščanje svojih potencialov.

Potovanje je idealna priložnost, da se zaradi odklopa od vsakdanjosti, od sveta, ki ga obvladujemo in smo ga vajeni, posvetimo sebi. Večina ljudi je dolga leta ujeta v svojem krogu ljudi, v poslih, ki so rutinski, in v odnosih, ki jih omejujejo. Velikokrat se tega ne zmorejo osvoboditi kljub pomoči terapevtov ali delu na sebi. Največkrat so vzrok ravno rutina, prepričanja, in ker se po terapiji vračajo v isti krog, v katerem so ujeti. Sprememba kraja, srečanje z drugo kulturo in vero ter stik z ljudmi, ki delujejo povsem drugače od nas, nam omogočajo, da nekaj časa živimo izven svojega sveta. Tako lažje ozavestimo svoje blokade, spremenimo prepričanja in navade ter se na novo programiramo, ne da bi nas okolje pri tem oviralo.

Na tem posebnem potovanju v sebe bomo skupaj z Marjanom Ogorevcem odkrivali skriti obraz energijsko močnih krajev v Vietnamu. Čeprav to ni širše znano, bomo kaj kmalu spoznali, da Vietnam v sebi skriva energijsko močne točke in svete kraje, ki so bili podlaga za nekdanje stare civilizacije iz tega dela sveta. Daleč največji poudarek potovalnega dela pa bo na spoznavanju samih sebe. V vodenih procesih po fazi prečiščevanja bomo imeli možnost prestopiti meje mogočega, se potopiti v nevidni svet, spoznati nevidne sile in pri sebi ozavestiti moč ustvarjanja svojega življenja in novih projektov ter sprožiti moč samozdravljenja in delovanja na višji ravni zavesti. Dodana vrednost tega potovanja je strokovno delovanje Marjana Ogorevca, kar jača potovalno moč in nudi možnost osebne transformacije. Ker je rdeča nit potovanja predvsem delo na sebi, je potovanje pripravljeno tako, da se lahko procesi odvijajo tudi tekom potovalnih dni na prizoriščih z močno energijsko podporo. Potovanje bo prilagojeno tudi začetnikom, ki so pripravljeni na velike spremembe in na novo obrnjen list v življenju.

Prestop preko meje znanosti in spoznavanje druge realnosti

Ob delu na sebi bomo spoznavali tudi kvantno fiziko, epigenetiko, nevroplastičnost možganov in psihopatologijo ter se naučili enostavnih načinov, kako se na novo programirati in ta spoznanja uporabiti v svojem življenju. Bistvo tega potovanja je prepoznati in ozavestiti skrita sporočila predhodnih civilizacij. Mnogih teh pa znanost, arheologija in uradna zgodovina ne prepoznajo in ne razumejo. Dostopne so samo tistim, ki se lahko sami ali ob strokovnem vodenju popolnoma odprejo za nova spoznanja in se dvignejo na višjo raven zavesti. Na višji ravni zavesti, v razširjenem frekvenčnem pasu, zaznavamo tudi tisto realnost, ki je ne moremo zaznavati samo s pomočjo naših omejenih petih čutil. Spoznanje te druge realnosti pa lahko skeptikom in razumsko znanstveno usmerjenim povsem poruši njihovo razumevanje sveta ter jim odpre povsem nov svet. Svet, ki se ga, brez da ga zares občutiš, z ničimer ne da opisati. Tisti, ki to doživijo, nikoli ne bodo več isti kot prej.

Celoten program si lahko pogledate na spodnji povezavi:

Vietnam z Marjanom Ogorevcem

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.