Peru z Marjanom Ogorevcem

Potovanje v sebe

17. september – 3. oktober 2018; 17 dni

Za več informacij ter rezervacije kliknite tukaj.

Peru.

Najbrž jo ni tako raznolike dežele, ki bi bila obenem tudi tako globoko vpeta v preteklost, kot je Peru. Je zagotovo ena najprivlačnejših dežel na tistem koncu sveta. Prav vsak ob besedi Peru pomisli najprej na množično opevano inkovsko mesto Machu Picchu. Višek potovanja in kraj, ki bi ga bilo greh ne videti. A to še zdaleč ni vse. Peru ima toliko starodavnih arheoloških krajev kot nobena druga dežela v teh koncih. Prav preplavljen z bogato preteklostjo, izjemno pokrajino in očarljivo kulturo. Je kraj mnogih skrivnosti, ki šele počasi prihajajo na plano.

Marjan Ogorevc.

Potovanje v sebe.

Na tem posebnem potovanju v sebe bomo skupaj z Marjanom Ogorevcem odkrivali skriti obraz energetsko močnih krajev v Peruju. Čeprav so to na prvi pogled odročni kraji, bomo kaj kmalu spoznali, da Peru v sebi skriva energijsko močne točke in svete kraje, kjer so se bogovi dotaknili ljudi. Daleč največji poudarek potovalnega dela pa bo na spoznavanju samih sebe. V vodenih procesih po fazi prečiščevanja bomo imeli možnost prestopiti meje mogočega, se potopiti v nevidni svet, spoznati nevidne sile in pri sebi ozavestiti moč kreiranja svojega življenja, novih projektov, sprožiti moč samozdravljenja in delovanja na višji ravni zavesti. Dodana vrednost tega potovanja nosi strokovno delovanje Marjana Ogorevca, kar jača potovalno moč in nudi možnost osebne transformacije. Ker je rdeča nit potovanja predvsem delo na sebi, je potovanje pripravljeno tako, da se lahko procesi odvijajo tudi tekom potovalnih dni na prizoriščih z močno energijsko podporo. Potovanje bo prilagojeno tudi začetnikom, ki so pripravljeni na velike spremembe in na novo obrnjen list v življenju.

Vstop v portal.

Druga realnost.

Ob delu na sebi bomo spoznavali tudi kvantno fiziko, epigenetiko, nevroplastičnost možganov in psihonevroimunologijo ter se naučili enostavnih načinov, kako se na novo programirati in ta spoznanja uporabiti v svojem življenju. Bistvo tega potovanja je prepoznati in ozavestiti skrita sporočila tako inkovske kot predhodnih civilizacij. Mnogih teh pa znanost, arheologija in uradna zgodovina ne prepoznajo in ne razumejo. Dostopne so samo tistim, ki se lahko sami ali ob strokovnem vodenju popolnoma odprejo za nova spoznanja in se dvignejo na višjo raven zavesti. Na višji ravni zavesti, v razširjenem frekvenčnem pasu, pa zaznavamo tudi tisto realnost, ki je ne moremo zaznavati samo s pomočjo naših omejenih petih čutil. Spoznanje te druge realnosti pa lahko skeptikom in razumsko znanstveno usmerjenim povsem poruši njihovo razumevanje sveta ter jim odpre povsem novi svet. Svet, ki se ga, brez da ga zares občutiš, z ničimer ne da opisati. Tisti, ki to doživijo, nikoli ne bodo več isti kot prej.

Celoten program si lahko pogledate na spodnji povezavi:

Kliknite tukaj za več informacij.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.