DELAVNICA MARJANA OGOREVCA

KAKO IZBOLJŠATI SVOJE ŽIVLJENJE – IŽ 2020

Šest dni delavnice karmične diagnostike je namenjen tistim, ki želijo spremeniti svoje življenje. Čas v katerem živimo je zelo naporen. Od nas zahteva veliko prilagajanja in vlaganja naporov v ohranjanje kvalitete življenja. Da bi bili življenju kos, je nujno, da spoznamo, kako delujemo. Prvo, kar je potrebno sprejeti, je celosten pogled na življenje, kar pomeni razumevanje, da smo telesna, energijska in duhovna bitja. Nujno je razumevanje od kod prihajamo, ohranjanje smisla življenja in razumevanje odnosov med telesom, umom in duhom. Delavnica vam  v skupnih procesih, ki so energijsko podprti z moje strani ustvari močan sinergijski učinek, ki omogoča hitrejše in poglobljeno reševanje vzrokov za težave, izboljšati kvaliteto življenja, izboljšati odnose in postati boljši človek.

Ponuja vam možnost postopnega ozaveščanja vzrokov težav na posameznih ravneh in področjih našega življenja. Vsak dan predavanja – delavnice je namenjen določenem delu našega življenja, reševali bomo tako specifične kot celostne težave. Na vsakem predavanju – delavnici bom vodil tako imenovani skupinski proces aktivnega razreševanja vzrokov (proces transformacije) za težave, ki so povezane s posamezno temo predavanja in dviga zavesti. Začeli bomo z razumevanjem sveta in smisel življenja, odnosi s starši, začetek življenja, zakaj smo to kar smo, partnerski odnosi in odnosi z otroki, vpliv vseh odnosov na življenje, kako lahko živimo to kar smo. Dodatno bomo s pomočjo posebnih procesov vstopali v našo podzavest, da vsak sam vidi svoje omejitve, tako v tem kot v prejšnjih življenjih.

Dodatno bo letos poudarek na pridobivanju energije.

Napoved delavnic na Ižu 2020

Dodatek delavni je drugi popoldanski del delavnice, ki bo potekal popoldne in ga bo vodil Andrej Ogorevc učitelj AEQ klinične somatike druge stopnje (več o klinični somatiki na https://www.youtube.com/watch?v=FnhoOMog98Q ). Ta del bo posvečen ozaveščanju naših napačnih gibalnih navad, ki so nastale kot posledica travm, stresnega načina življenja in napačnih odločitev, ki  nam povzročajo različne telesne težave, kot so bolečine v vratu, hrbtenici, kolkih, kolenih,… Z metodo AEQ klinične somatike se naučimo kontrole in izvajanja pravilnih gibov in je namenjen podpori procesom karmične diagnostike na telesni ravni. Vzrok za stanje kronično napetih mišic je senzorno-motorična amnezija, ki se razvije kot posledica poškodb na psihični, energijski in fizični ravni, navad in izpostavljenosti stresu. Mišice so se v stanju senzorno-motorične amnezije navadile biti napete in take nato tudi ostanejo, ne glede na to, kako jih poskušamo sproščati. Običajno dolgoročno ne pomagajo niti vaje za raztezanje, joga, masaža, kiropraktika ali tablete proti bolečinam. Če želimo težave odpraviti, moramo mišice, ki so se naučile biti napete, naučiti, kako naj se sprostijo. Skupaj s procesi ki jih izvajamo v okviru delavnice karmične diagnostike, so rezultati bistveno večji. Vsak udeleženec dobi tudi vaje, da lahko samostojno vadi doma.

Cena delavnice ki jo vodi Marjan Ogorevc je 150€, cena delavnice AEQ klinične somatike, ki jo vodi Andrej Ogorevc pa 70€. Lahko se udeležite, samo prvega ali samo drugega dela delavnice, ali pa obeh. Vse informacije, rezervacije sob – kampa in delavnice gre preko www.korinjak.com kjer najdete tudi ves program, druge voditelje delavnic. Prva delavnica je v slovenščini in se ne prevaja. Delavnica Andreja Ogorevca je v slovenščini in hrvaščini.

Marjan Ogorevc

www.facebook.com/ogorevcmarjan/

www.korinjak.com

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.