TEDENSKE DELAVNICE MARJANA IN ANDREJA OGOREVCA NA IŽU 2022

SPREMINJAMO SEBE, SPREMINJAMO SVET

Šest dni delavnice karmične diagnostike je namenjen tistim, ki želijo spremeniti svoje življenje. Čas v katerem živimo je zelo naporen. Od nas zahteva veliko prilagajanja in vlaganja naporov v ohranjanje kvalitete življenja. Da bi bili življenju kos, je nujno, da spoznamo, kako delujemo. Prvo, kar je potrebno sprejeti, je celosten pogled na življenje, kar pomeni razumevanje, da smo telesna, energijska in duhovna bitja. Nujno je razumevanje od kod prihajamo, ohranjanje smisla življenja in razumevanje odnosov med telesom, umom in duhom. Delavnica vam  v skupnih procesih, ki so energijsko podprti z moje strani ustvari močan sinergijski učinek, ki omogoča hitrejše in poglobljeno reševanje vzrokov za težave. Na delavnici bo poudarek na temu, kako si pridobiti in ohraniti dodatno energijo, ki jo potrebujemo za kakršno koli spremembo na področju zdravja, učenja, delo na projektih, izboljšanje odnosov,..

Ponuja vam možnost postopnega ozaveščanja vzrokov težav na posameznih ravneh in področjih našega življenja. Vsak dan predavanja – delavnice je namenjen določenem delu našega življenja, reševali bomo tako specifične kot celostne težave. Na vsakem predavanju – delavnici bom vodil tako imenovani skupinski proces aktivnega razreševanja vzrokov (proces transformacije) za težave, ki so povezane s posamezno temo predavanja in dviga zavesti. Začeli bomo z razumevanjem sveta in smisel življenja, odnosi s starši, začetek življenja, zakaj smo to kar smo, partnerski odnosi in odnosi z otroki, vpliv vseh odnosov na življenje, kako lahko živimo to kar smo.

Dodatek preteklim delavnicam je drugi del delavnice, ki bo potekal popoldne v času ene ure in ga bo vodil Andrej Ogorevc učitelj AEQ klinične somatike druge stopnje (več o klinični somatiki na https://www.youtube.com/watch?v=FnhoOMog98Q ). Ta del bo posvečen ozaveščanju naših napačnih gibalnih navad, ki nam povzročajo različne telesne težave, kot so bolečine v vratu, hrbtenici, kolkih, kolenih,… Z metodo AEQ klinične somatike se naučimo kontrole in izvajanja pravilnih gibov in je namenjen podpori procesom karmične diagnostike na telesni ravni. Vzrok za stanje kronično napetih mišic je senzorno-motorična amnezija, ki se razvije kot posledica poškodb na psihični, energijski in fizični ravni, navad in izpostavljenosti stresu. Mišice so se v stanju senzorno-motorične amnezije navadile biti napete in take nato tudi ostanejo, ne glede na to, kako jih poskušamo sproščati. Običajno dolgoročno ne pomagajo niti raztezanje, masaža, kiropraktika ali tablete proti bolečinam. Če želimo težave odpraviti, moramo mišice, ki so se naučile biti napete, naučiti, kako naj se sprostijo. Skupaj s procesi ki jih izvajamo v okviru delavnice karmične diagnostike, so rezultati bistveno večji.

Cena tedenske delavnice ki jo vodi Marjan Ogorevc je 150 €, cena delavnice AEQ klinične somatike, ki jo vodi Andrej Ogorevc pa 70 €. Lahko se udeležite, samo prvega ali samo drugega dela delavnice, ali pa obeh. Delavnice so štiri skozi celo poletje. 25.6 do 2.716.7. do 23.7.6. 8 do 13. 8.;  27.8 do 3.9.

Organiziran bo tudi avtobusni prevoz iz Ljubljane, prijave na recepciji.

Vse informacije, rezervacije sob – kampa in delavnice gre preko www.korinjak.com,  reception@korinjak.com kjer najdete tudi ves program, druge voditelje delavnic.

Delavnica Marjana Ogorevca je v slovenščini in se ne prevaja. Del, ki ga vodi Andrej Ogorevc se prevaja, ker so pretežno vaje.

Marjan Ogorevc