Sinaj z Marjanom Ogorevcem

Potovanje v sebe – Sinaj; 8. – 20. maj 2018

Zapuščina faraonov in širna puščava.

Potovanje zajema spoznavanje sinajske puščave, z mogočno Mojzesovo goro in obisk znamenitih piramid v Kairu. Egipt je bil od nekdaj posebna deževa z veličasno zapuščino faraonskega obdobja in življenjsko žilo Nil, ki je omogočila razvcet starodavne civilizacije.

Nekdadnji vladarji, faraoni, so za sabo pustili neizbrisan pečat, del njihove kulture še danes ostaja skrivnost. Sinajska puščava je izjemna. To je potovanje daleč stran od masovnega turizma. Deželo nam bodo predstavili beduini, ljudje puščave, ki živijo mirno odmaknjeno življenje. Poleg naravnega bogastva pa je tu še preplet s starodavno zgodbo iz biblije.

Marjan Ogorevc potovanje v sebe.

Povdarek bo na trekingu po sinajski puščavi ter spoznavanju trdega, pristnega okolja, ki ga puščava nudi. Čeprav se zdijo odročni kraji, bomo kaj kamlu spoznali, da puščava v sebi skriva energijsko močne točke in svete kraje, kjer so se bogovi dotaknili ljudi.

Dodana vrednost tega potovanja nosi strokovno delovanje Marjana Ogorevca, kar jača potovalno moč in nudi možnost osebne transformacije. Ker je rdeča nit potovanja predvsem delo na sebi, je potovanje pripravljeno tako, da se lahko procesi odvijajo tudi tekom potovalnih dni na prizoriščih z močno energetsko podporo.

Celoten program si lahko pogledate na spodnji povezavi:

Kliknite tukaj za več informacij.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.