Mjanmar z Marjanom Ogorevcem – 15 dni

Potovanje v sebe; 1. 2. – 15. 2. 2020

Mjanmar.

Zlata dežela.

Mjanmar, splošno znan kot Burma, stisnjen med Kitajsko, Indijo, Bangladeš in Tajsko, je prav po zaslugi desetletja trajajoče izolacije uspel ohraniti močno in barvito budistično kulturo ter neokrnjeno pokrajino. Splet ljubezni do zlata in budizma se je izrazil v deželi, posejani z neštetimi budističnimi templji, samostani in pagodami, ki se najlepše svetijo v zgodnjih in poznih urah igre sonca. Če k temu dodamo še bogato preteklost, mistično pokrajino, najlepše in skoraj nedotaknjene plaže ter neverjetno prijazne domačine, dobimo eno najbolj posebnih dežel širše okolice.

 

Korak nazaj v času.

Jugovzhodna Azija, kot je nekoč bila.

Od starodavnih prestolnic do posebne jezerske kulture na jezeru Inle in obiska tradicionalnih vasic hribovij, na koncu pa nas čaka še ena najlepših plaž. Vsak del nam razkriva nov sloj barvitosti dežele. V njej živi več sto različnih etničnih manjšin, kar dodaja k mavričnosti mjanmarskih izrazov. Ljudje pa pustijo s svojimi iskrenimi nasmehi največji pečat v srcu obiskovalca. Mjanmar se sicer zelo hitro odpira zunanjemu svetu, a ga zahod in turizem še nista uspela preobraziti, kot sta njegove sosede, zato ohranja duh preteklosti na vsakem koraku. To je zgodba eteričnosti, mistike in zgodba o ljudeh, ki vlečejo svoje zgodovinske niti iz daljnih dežel.

 

Marjan Ogorevc. Potovanje v sebe.

Ozaveščanje svojih potencialov.

Dodana vrednost tega potovanja je strokovno delovanje Marjana Ogorevca, kar jača potovalno moč in nudi možnost osebne transformacije. Ker je rdeča nit potovanja predvsem delo na sebi, je potovanje pripravljeno tako, da se lahko procesi odvijajo tudi tekom potovalnih dni na prizoriščih z močno energijsko podporo. Potovanje bo prilagojeno tudi začetnikom, ki so pripravljeni na velike spremembe in na novo obrnjen list v življenju. To je idealna priložnost, da se zaradi odklopa od vsakdanjosti, od sveta, ki ga obvladujemo in smo ga vajeni, posvetimo sebi. Večina ljudi je dolga leta ujeta v svojem krogu ljudi, v poslih, ki so rutinski, in v odnosih, ki jih omejujejo. Velikokrat se tega ne zmorejo osvoboditi kljub pomoči terapevtov ali delu na sebi. Največkrat so vzrok ravno rutina, prepričanja, in ker se po terapiji vračajo v isti krog, v katerega so ujeti. Sprememba kraja, srečanje z drugo kulturo in vero ter stik z ljudmi, ki delujejo povsem drugače od nas, nam omogočajo, da nekaj časa živimo izven svojega sveta. Tako lažje ozavestimo svoje blokade, spremenimo prepričanja in navade ter se na novo programiramo, ne da bi nas okolje pri tem oviralo. Na tem posebnem potovanju v sebe bomo skupaj z Marjanom Ogorevcem odkrivali skriti obraz energijsko močnih krajev Mjanmara. Daleč največji poudarek potovalnega dela pa bo na spoznavanju samih sebe. V vodenih procesih po fazi prečiščevanja bomo imeli možnost prestopiti meje mogočega, se potopiti v nevidni svet, spoznati nevidne sile in pri sebi ozavestiti moč ustvarjanja svojega življenja in novih projektov ter sprožiti moč samozdravljenja in delovanja na višji ravni zavesti.

Celoten program si lahko pogledate na spodnji povezavi:

Kliknite tukaj za več informacij.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.