Delavnice Marjana in Andreja Ogorevca IŽ 2019

SPREMINJAMO SEBE, SPREMINJAMO SVET

Datume delavnic najdete na http://korinjak.com/radionice/

Šest dni delavnice karmične diagnostike je namenjen tistim, ki želijo spremeniti svoje življenje. Čas v katerem živimo je zelo naporen. Od nas zahteva veliko prilagajanja in vlaganja naporov v ohranjanje kvalitete življenja. Da bi bili življenju kos, je nujno, da spoznamo, kako delujemo. Prvo, kar je potrebno sprejeti, je celosten pogled na življenje, kar pomeni razumevanje, da smo telesna, energijska in duhovna bitja. Nujno je razumevanje od kod prihajamo, ohranjanje smisla življenja in razumevanje odnosov med telesom, umom in duhom. Delavnica vam  v skupnih procesih, ki so energijsko podprti z moje strani ustvari močan sinergijski učinek, ki omogoča hitrejše in poglobljeno reševanje vzrokov za težave.

Ponuja vam možnost postopnega ozaveščanja vzrokov težav na posameznih ravneh in področjih našega življenja. Vsak dan predavanja – delavnice je namenjen določenem delu našega življenja, reševali bomo tako specifične kot celostne težave. Na vsakem predavanju – delavnici bom vodil tako imenovani skupinski proces aktivnega razreševanja vzrokov (proces transformacije) za težave, ki so povezane s posamezno temo predavanja in dviga zavesti. Začeli bomo z razumevanjem sveta in smisel življenja, odnosi s starši, začetek življenja, zakaj smo to kar smo, partnerski odnosi in odnosi z otroki, vpliv vseh odnosov na življenje, kako lahko živimo to kar smo.

Dodatek preteklim delavnicam je drugi del delavnice, ki bo vsakodnevno potekal popoldne v času ene ure in ga bo vodil Andrej Ogorevc učitelj AEQ (klinične somatike) druge stopnje (več o AEQ (klinični somatiki) na https://www.youtube.com/watch?v=FnhoOMog98Q ). Ta del bo posvečen ozaveščanju naših napačnih gibalnih navad, ki nam povzročajo različne telesne težave, kot so bolečine v vratu, hrbtenici, kolkih, kolenih,… Z metodo AEQ (klinične somatike) se naučimo kontrole in izvajanja pravilnih gibov in je namenjen podpori procesom karmične diagnostike na telesni ravni. Vzrok za stanje kronično napetih mišic je senzorno-motorična amnezija, ki se razvije kot posledica poškodb na psihični, energijski in fizični ravni, navad in izpostavljenosti stresu. Mišice so se v stanju senzorno-motorične amnezije navadile biti napete in take nato tudi ostanejo, ne glede na to, kako jih poskušamo sproščati. Običajno dolgoročno ne pomagajo niti raztezanje, yoga, masaža, kiropraktika ali tablete proti bolečinam. Če želimo težave trajno odpraviti, je potrebno po ozaveščanju vzrokov, ki so pripeljali do energijskih blokad, čustvenih travm, raznih bolezni in opravljenih procesih karmične diagnostike najprej transformirati in vzpostaviti ravnovesje v telesu. Zaradi senzorno motorične amnezije pa potem mišice, ki so se naučile biti napete, naučiti, kako naj se sprostijo, ter sposobnost kontrole gibanja. Skupaj s procesi ki jih izvajamo v okviru delavnice karmične diagnostike, so rezultati bistveno večji. Največkrat samo procesi karmične diagnostike ali pa samo učenje vaj AEQ (klinične somatike) niso dovolj učinkovite. Skupaj pa delujeta holistično in pri človeku pokrijeta telesno, energijsko in duhovno raven.

Cena tedenske delavnice ki jo vodi Marjan Ogorevc je 120e, cena delavnice AEQ (klinične somatike), ki jo vodi Andrej Ogorevc pa 50eur. Lahko se udeležite, samo prvega ali samo drugega dela delavnice, ali pa obeh. Vse informacije, rezervacije sob – kampa in delavnice gre preko www.korinjak.com kjer najdete tudi ves program ostalih voditeljev delavnic. Delavnice so v slovenščini in se ne prevajajo.

Delavnice so namenjene hotelskim gostom. Voditelji delavnic ne sprejemajo rezervacij za delavnice. Rezervacija delavnice je možna po prijavi in akontaciji za bivanje v hotelu ali hotelskem kampu (v skladu s pravili hotela glede rezervacij) in poteka izključno preko recepcije hotela http://korinjak.com/kontakt/ . Tisti, ki niso hotelski gosti se lahko izjemno udeležijo delavnice, če ta ni popolnjena. V tem primeru je za tiste, ki niso gosti hotela cena delavnice 50% večja. Plačilo delavnice je na recepciji hotela – kampa po prihodu v hotel.

Marjan Ogorevc

www.marjanogorevc.si https://www.facebook.com/ogorevcmarjan/

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.