DELAVNICE KARMIČNE DIAGNOSTIKE NA OTOKU IŽU

Tudi letos bom vodil niz šestih tedenskih delavnic v hotelu Korinjak (www.korinjak.com) na otoku Ižu. Delavnice so namenjene tistim, ki imajo zdravstvene težave, težave v odnosih, želijo več izvedeti o možnostih za spremembo, ali preprosto želijo spremeniti svoje življenje. Čas v katerem živimo je zelo naporen. Od nas zahteva veliko prilagajanja in vlaganja naporov v ohranjanje kvalitete življenja. Da bi bili življenju kos, je nujno, da spoznamo, kako delujemo. Prvo, kar je potrebno sprejeti, je celosten pogled na življenje, kar pomeni razumevanje, da smo telesna, energijska in duhovna bitja. Nujno je razumevanje od kod prihajamo, ohranjanje smisla življenja in razumevanje odnosov med telesom, umom in duhom.

Tedenske delavnice preko predavanj in praktičnega dela na sebi, ki vam jih ponujam, dajo možnost postopnega ozaveščanja vzrokov težav na posameznih ravneh in področjih našega življenja. Vsako predavanje je usmerjeno na določeno področje našega življenja, reševali bomo tako specifične kot celostne težave. Na vsakem predavanju bom vodil tako imenovani proces aktivnega razreševanja vzrokov (proces transformacije) za težave, ki so povezane s posamezni, področjem za ta dan. Prednost skupinskih procesov je v tem, da se ob mojem vodenju in moji energijski podpori ustvari močan sinergijski učinek, ki omogoča hitrejše in poglobljeno reševanje vzrokov za težave. Na vsakem predavanju udeleženci dobijo tudi napotke, kako lahko po predavanju sami še naprej prispevajo k reševanju svojih težav. Brez posebne mistike vam bom razložil osnovne pojme energijskega delovanja in ezoterike. Razbili bomo tabuje in tako imenovano duhovnost postavili na zemljo, v vsakdanje življenje. Kar se je doslej zdelo nemogoče, bo postalo mogoče. Po potrebi na koncu delavnice, v okviru skupine pogledam vsakega posameznika in povem kaj še ni razrešeno, kje so še blokade, ki jih razložim celi skupini in jih tudi razrešimo.

Področja, ki se jih bomo dotaknili in jih bomo razreševali skozi vodene proceso so:

 • vodeni proces – kako se odpreti za energije in jih znati uporabiti v svojo korist, iniciacija axis mundi in trajno pridobivanje energije
 • vodeni proces – spočetje, bivanje v maternici in štiri faze rojevanja
 • vodeni proces – razreševanje težav s starši, brati, sestrami, postavitev družinskih članov v družinski energijski matriki in osvobajanje vzorcev prednikov, ki nas omejujejo
 • vodeni proces – razreševanja vseh partnerskih odnosov in odnosov z otroki
 • vodeni proces – razreševanje vseh preteklih odnosov in vzpostavljanje boljših odnosov v prihodnosti
 • vodeni proces – prevrteli bomo film celega življenja, razrešili blokade, povrnili energije, ki so ostale ujete v preteklosti in jih uporabiti tukaj in zdaj za ozaveščanje in aktivacijo svojih potencialov

Hodili bomo po robu znanega, za kar nas družba ni pripravila, kaj šele naučila. Čas je, da obrnemo novi list v našem življenju. Vabljeni!

http://korinjak.com/radionica-karmicke-dijagnostike/

10 thoughts on “DELAVNICE KARMIČNE DIAGNOSTIKE NA OTOKU IŽU”

 1. Najlepša hvala za poslano predavanje v Cankarjevemu domu. Prebrala sem tudi večino vaših knjig in želim povedati, da sem bila soočena z dragocenimi spoznanji, da se skušam razumeti in delati na sebi. Veliko novega sem izvedela in veliko že vedenega ozavestila. Pritegnila me je vaša verodostojnost, ko živite to, kar govorite. Imam namen udeležiti se delavnice na Ižu.
  Vso srečo vam želim, Etelka

 2. Spoštovani, prosim Vas, da mi glede ne zasedenost hotela Korinjak v terminu, ko sem se hotela, skupaj še s tremi prijatelji, udeležiti vašega prvega sklopa predavanj v tednu od 25.06. dalje, potrdite Vašo prisotnost oziroma izvedbo Vašega programa na otoku Ižu.
  S strani organizatorja ( agencije Oskar ) ter s strani hotelskega osebja, smo namreč dobili potrditev o polni zasedenost hotela s ” tujimi “, neslovensko govorečimi turisti, tako da hotelskih kapacitet v tem terminu ni.
  Pripravljeni smo rezervirati apartma zato Vas vljudno prosim za odgovor.

  Prav lepo pozdravljeni,
  Sanja Kotnik

  • Sanja lep pozdrav
   Potrjujem izvedbo delavnice v terminu od 25.junija dalje. Žal je delavnica v omenjenem terminu polna in tudi če najdete namestitev izven hotela, ne morete sodelovati. Sicer je pravilo hotela, da so vse delavnice (tudi ostalih izvajalcev) praviloma za goste hotela in kampa. To je smiselno, saj hotel pridobi goste na račun nas, ki izvajamo program. Izjemoma, če je dovolj mesta na delavnici katerega koli izvajalca, dovolijo sodelovanje tudi zunanjih gostov, s tem da je cena višja. delavnica se plača na recepciji, izvajalec sam nima na to vpliva.

 3. Pozdravljeni,
  rada bi se prijavila na vašo delavnico na Ižu za teden od 28. avgusta. Pri agenciji Oskar, kjer sem rezervirala hotelsko sobo, so mi rekli, da se na delavnico prijavim kar v hotelu. Zanima me, ali to drži. Vseeno bi rada dobila nekakšno potrditev že prej, da se ne bi potem, ko bom že tam, izkazalo, da na delavnici ni več prostih mest.

  Lep pozdrav.
  Renata Hari

  • Renata z agencijo Oskar je dogovorjeno, da evidentirajo za mojo delavnico tiste, ki gredo preko njih na Iž. Plačate pa delavnico na recepciji hotela po prihodu v hotel ali kamp. Če vas ne evidentirajo za delavnico, jim ne plačajte, ker je delavnica že polna. Tiste, ki pa se prijavijo direktno v hotel Korinjak, pa evidentirajo v hotelu.
   lep dan

   Marjan Ogorevc

 4. Pozdravljeni,
  ali je še prostor na vaši delavnici v terminu od 27. 8. do 3. 9. 2016? V kolikor da, ali lahko naredim rezervacijo tudi preko Turistične agencije in Društva Izvir ?

  Hvala za odgovor in lep pozdrav, Mateja

  • Jana glede delavnic na Ižu je stanje naslednje.
   termini 25.6; 2.7; in 27.8 so že zavzeti. prosti so še termini 20.8 (delavnica v slovenščini) in 23.7 ter 20.8 (delavnice v hrvaščini).
   Rezervirate lahko v hotelu Korinjak (www.korinjak.com) ali v agenciji oskar, odvisno kje se prijavite. ob prijavi in rezervaciji namestitve, zahtevajte, da vas zapišejo tudi za mojo delavnico. delavnice imajo tudi drugi, kar lahko vidite na njihovi spletni strani. Jaz nimam nič z rezervacijami, samo pridem in opravim delo. organizacijo delavnic ima pa hotel Korinjak, ki na podlagi nas, ki opravljamo delavnice – izvajamo ostali program,ki pa je za goste hotela ali kampa brezplačen, pridobi goste.
   Mogoče je res malo zapleteno kako vse skupaj pogledati in si urediti, vendar je to tako. na njihovi spletni imate tudi kako pridete na otok, kako si obvezno rezervirate trajekt na Iž, ke rv sezoni ne morete dobiti karte, če nimate rezervacije.

   prijeten dan vam želim

   Marjan Ogorevc

 5. Spoštovani,

  Tudi moje vprašanje je povezano z delavnico na Ižu. Skoraj celo poletje z družino preživimo na otoku Ugljn in bi mi bilo z lahkoto obiskovati vaše delavnice. Vsak dan bi se lahko pripeljali na Iž s svojim čolnom. A je tako mogoče obiskati vaše delavnice? Termin mi ustreza od 20.8. dalje.
  Prosim če mi odgovorite, kje in kako se lahko prijavim?

  Hvala za odgovor in upam, da se to poletje resnično spoznamo!

  Lp Miša Šišernik

  • Miša lep pozdrav
   v navedenem terminu je res še nekaj prostih mest za delavnico. jaz se v rezervacije ne spuščam, ker smo zmenjeni, da pridem in opravim. hotelu sem postavil mejo do kod lahko gredo z rezervacijami. prostor ima sicer 120 mest, vendar za kvalitetno delo, ker imam jaz specifičen pristop in v zadnjih treh dneh vsakega posebej v okviru skupine pogledam, bi bilo prehudo, če je več kot 60 ljudi na delavnici.
   Ker je hotel organizator delavnic za svoje goste, je normalno, da so na delavnicah gosti hotela in kampa. pritisk zunanjih je vsako leto velik, tu in tamo naredimo kakšno izjemo, če kdo odpove in sprejmemo koga, ki ni gost hotela, seveda mu mislim da zaračunajo še 30% več za delavnico, ki sicer stane 120e in se plača na recepciji hotela.
   lep dan

   marjan Ogorevc

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.