KARMIČNA DIAGNOSTIKA (IN ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE)

KARMIČNA DIAGNOSTIKA (IN ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE)

ZAKAJ ZBOLIJO IN UMREJO BIOENERGETIKI, RADIESTEZISTI, ZDRAVILCI, VEDEŽEVALCI, ZDRAVNIKI …

Marjan Ogorevc
Jezikovni pregled: Liljana Monzalgi
Uvodne besede: Tadej Pretner, Ana Verovnik, dr. med., spec. Nevropsihiater, Ivica Flis Smaka, dr. med., specialistka fizikalne medicine in rehabilitacije
Prelom, oprema in tisk: Utrip d.o.o. Brežice
Samozaložba Brežice, 2003
230 strani

RAZPRODANO

Spremni besedi

Z veseljem in zanimanjem sem prebrala knjigo Karmična diagnostika, avtorja Marjana Ogorevca.

Iz knjige veje optimizem, ker nam sporoča, da sta naša sreča in zdravje v veliki meri odvisni od nas samih. Odvisni sta od naše volje in želje prepoznati in uvideti vse neštete vplive na naš notranji svet in ta svet spreminjati. S svojo življenjsko zgodbo nam avtor pokaže, da bolezen in trpljenje nista nujno nemoč, ampak priložnost, da popravimo napačno smer v življenju. Pokaže nam na pomembne kršitve »zakonov življenja« in ključne trenutke, ki vplivajo na našo prihodnost in za katere smo odgovorni. Izbira je v naši moči. Lahko se prepustimo trpljenju, stokamo, preklinjamo, krivimo druge, se zanašamo na druge.

Lahko pa poiščemo vzroke v nas samih, postanemo raziskovalci in sooblikovalci svojega življenja. Avtorjeva spoznanja nam pomagajo prižgati luč v temnih kotih naših duš. Pogosto sprožijo »aha« efekt – spoznanje, ki prinese olajšanje in nam odpira pot naprej. Kažejo nam na brezmejno širino življenja in možnosti. Na povezanost našega življenja z vsemi in vsem in s tem na našo veliko odgovornost zase in za druge ljudi. Vsaka naša misel in čustvo je kot kamen, ki pade v vodo in širi valove. Smo potopljeni v biopolje, kot v zrak, ki ga dihamo vsi. Vsak naš duševni vzgib, pozitiven ali negativen, »pretrese vesolje«. Za posledice smo odgovorni, tudi za »eho«, ki nas doleti.

Avtor nam pomaga spoznati številne negativnosti, ki vplivajo na naše zdravje in dobro počutje. Razveže nam ozke rigidne miselne vzorce z nenavadnimi spoznanji. Spomni nas na edino zanesljivo držo – moralno etično čistost, ki mora biti sad našega zorenja. S primeri nam pokaže, kako se kršenje moralnih načel odraža v bolezni. Ponudi nam tudi rešitve.

Bolezen običajno prepustimo medicini in verjamemo v njeno vsemoč. Pogosto res dela čudeže. Pogosto pa je nemočna: na primer pri raku, AIDS-u, avtoimunih boleznih … Kljub vsemu napredku ni garancije za ozdravitev. Torej je prav, da v tej pustolovščini, ki se ji reče »življenje«, sodelujemo. Prav je, da prepoznamo napake in kršitve, ki vodijo v bolezen in jih opustimo. Prav je, da poznamo svoje misli in čustva, svoje zamere, prizadetosti, ker šele takrat jih lahko spremenimo. Poti je mnogo, le poznati jih moramo. Eno od poti nam pokaže avtor. Sporočilo je jasno, vsem razumljivo. Je plod avtorjevega znanja in izkušenj.

Hvala prijatelju, avtorju, Marjanu Ogorevcu, da deli z nami svoje znanje in izkušnje.

Ana Verovnik, dr. med., spec. nevropsihiater

 

Velikokrat pozabljamo, da je zdravje dobrina, v katero moramo začeti vlagati dovolj zgodaj, v katero moramo vlagati nenehno in na vseh nivojih svojega bivanja. Ob tem ni zadostno le poznavanje telesa, temveč je nujno predvsem dobro poznavanje svoje psihe, »duše«. Ne le, da umivamo telo vsak dan – tudi dušo moramo nenehno, vsak dan umivati in čistiti. A to lahko počnemo le, če poznamo svoje slabosti, pomanjkljivosti in šibke točke.

Večplastna diagnostika karme je zagotovo drugačen pristop k razumevanju naših dejanj in manifestacij v tem življenju in bivanju. Je nekaj, kar klasična medicina ne pozna in ne uči. In je zagotovo nekaj, kar nam odpira nove dimenzije, nova vprašanja ter nemalokrat daje številne odgovore. Vsekakor pa je za pozornega in samospoznavanja željnega bralca nekaj, kar vodi k razumevanju lastnega jaza, k prepoznavanju lastne duše, k boljšemu razumevanju sebe in svoje okolice in nenazadnje tudi do boljšega počutja in celostnega zdravja.

Vsekakor pozdravljam ta drugačen pristop, ki širi obzorje tudi klasične medicine ukemu zdravniku. To ni psihiatrija, pa vendar ima mnoge elemente poznavanja in razumevanja različnih medicinsko klasificiranih bolezni, simptomov in manifestacij. Četudi bo marsikoga pritegnila le iz radovednosti ali celo zanikanja komplementarne medicine, bo vsak bralec zagotovo izšel bogatejši za številna spoznanja in vedenja.

Ivica Flis Smaka, dr. med.
Specialistka fizikalne medicine in rehabilitacije

 

 

Stabilno informacijsko–energijsko strukturo človeka imenujem biopolje. Biopolje človeka lahko občutimo kot auro, ki je okoli nas omejena. Vendar pa se biopolje navzgor in navzdol od fizičnega telesa širi v neskončnost in ni prostorsko in časovno omejeno. Gostota biopolja in informacij, ki jih to biopolje vsebuje, se razlikujejo med sabo. Navajam plasti, ki sem jih delno prevzel in tudi raziskal po s. N. Lazarevu. Iz njegovega pisanja sem uspel prepoznati spodaj navedene plasti biopolja do pete ravni. Avtor za vstop v posamezne ravni ne odkriva recepta ali metode zaradi nevarnosti tako za pacienta kot tudi terapevta. Sam sem zaradi večletnih raziskav s pomočjo orodij biorgonomije uspel najti način vstopa v vse plasti bioplja. V času pisanja te knjige pa so se mi razkrile še dodatne štiri plasti, ki skupaj tvorijo celoto, ki zajame vse informacije o določeni osebi, njenem karakterju, usodi in bolezni, od časa njegove prve inkarnacije pa do današnjega časa.

BIOPOLJE
INFORMACIJE

PRVA PLAST

informacije o stanju fizičnega telesa in njegovih organov

DRUGA PLAST

informacije o vsem, kar se je z osebo dogajalo v tem življenju

TRETJA PLAST

informacije o naši družinski karmi oziroma o naših prednikih po očetu in po mami, o naših sedanjih otrocih

ČETRTA PLAST

informacije o naših prejšnjih inkarnacijah na Zemlji in informacije o naših otrocih iz prejšnjih življenj

PETA PLAST

informacije o naših naslednjih inkarnacijah ter o naših otrocih v naslednjih inkarnacijah

ŠESTA PLAST

informacije o naših bivanjih med posameznimi inkarnacijami na Zemlji, na astralu oziroma medprostoru

SEDMA PLAST

informacije o naših inkarnacijah na drugih Planetih

OSMA PLAST

informacije o naših bivanjih med inkarnacijami na drugih Planetih

DEVETA PLAST

informacije o naših breztelesnih inkarnacijah

Naročilo knjig

Knjigo naročite tako, da pošljete naročilo preko spodnjega obrazca. Po elektronski pošti boste prejeli predračun. Ko ga boste poravnali, po pošti dobite knjigo. Poštnina je že vključena v ceno knjige (Velja za Slovenijo). Lahko naročite tudi več knjig hkrati, tako da označite kljukico pred vsako željeno knjigo.

Naročam knjigo

SODOBNA BIOTERAPIJA Cena 24€SAMOZDRAVLJENJE S KARMIČNO DIAGNOSTIKO Cena 22€MED ŠAMANI V SIBIRIJI Cena 22€KARMIČNA DIAGNOSTIKA IN VAREN VSTOP V ČLOVEKOVO BIOPOLJE Cena 22€ALTERNATIVNA MEDICINA V ŠPORTU Cena 22€ISKANJA Cena 20€

Vaše ime in priimek *(obvezno)

Vaš elektronski naslov *(obvezno)

Vaš naslov (ulica, hišna številka) *(obvezno)

Pošta (poštna številka in kraj) *(obvezno)

Dodatno sporočilo (ni obvezno)