Pogoji poslovanja

Politika varovanja osebnih podatkov (kratko)

  • Vaši osebni in kontaktni podatki, ki ste jih nam zaupali na spletni strani marjanogorevc.si preko katerega koli ob ponujenih načinov pridobivanja teh podatkov, ne bodo nikoli zlorabljeni.
  • Vaši osebni in kontaktni podatki ne bodo posredovani tretji osebi (z izjemno v kolikor to zahteva uradni zakon).
  • Elektronskih sporočil, na katere se niste prijavili z vašim izbranim elektronskim kontaktom, ne boste prejemali.
  • Vedno vam je dana možnost, da se kadarkoli enostavno odjavite od prejemanja elektronskih sporočil.
  • Kadar koli se lahko hitro in enostavno odjavite od katere koli naše e-pošte.

Politika varovanja osebnih podatkov (obrazloženo)

Izjava Marjan Ogorevc s.p. o politiki varovanja osebnih podatkov in Zakon o varstvu osebnih podatkov

Spletni podatki in s njimi povezane aktivnosti podjetja ENOST-center, Marjan Ogorevc s.p. so v skladu z državnimi zakonodajami in zakonodajo GDPR. Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih pridobimo od uporabnikov naših storitev in produktov in / ali obiskovalcev te spletne strani, ko se prostovoljno vpišejo v vsaj eno izmed ponujenih možnosti na omenjeni spletni strani, ob katerih se kontakt zabeleži med prejemnike elektronskih novic.

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov

Osebni podatki so vašo identifikacijski podatki: elektronski naslov.
Podjetje shrani vaše osebne podatke zgolj v primeru, ko vi to prostovoljno posredujete na vsaj enem od ponujenih mest za tovrstne zadeve na spletni strani, pri čemer je jasno vidno, da z vpisom v enega izmed ponujenih mest s svojimi osebnimi podatki, dovoljujete, da še vaši podatki shranijo v namene obveščanja preko elektronskih novic.

Uporaba in širjenje osebnih podatkov

Podjetje ENOST-center, Marjan Ogorevc s.p. bo vaše osebne podatke uporabila za elektronsko obveščanje o informacijah na spletni strani marjanogorevc.si in ostalih dogodkih ENOST-center, Marjan Ogorevc s.p. ali za komuniciranje z vami za potrebe zaključevanja z vaše strani naročenih produktov ali storitev.
ENOST-center, Marjan Ogorevc s.p. se zavezuje, da vaših osebnih podatkov nikoli ne posreduje tretji osebi (z izjemo v kolikor to zahteva uradni zakon), razen če tovrstno zadevo izrecno dovoljujete ali ste ob prijavi ob tem izrecno obveščeni.

Možnosti sprememb

Osebne podatke, ki jih posredujete podjetju ENOST-center, Marjan Ogorevc s.p., nadzorujete vi in lahko kadarkoli pošljete zahtevek za spremembo ali zahtevek za izbris vaših osebnih podatkov iz naših registrov. Vedno vam je omogočen enostavna možnost odjave od prejemanja elektronskih sporočil s strani podjetja ENOST-center, Marjan Ogorevc s.p. Vsakdo ima možnost, da kadarkoli pošlje zahtevek za odjavo od prejemanja elektronskih novic, na elektronski naslov marjan.ogorevc@siol.net .
V primere sprememb vaših osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali, nas prosim obvestite na elektronski naslov marjan.ogorevc@siol.net .

Beleženje statistike

Kadarkoli dostopite na spletno stran marjanogorevc.si, podjetja ENOST-center, Marjan Ogorevc s.p., se beležijo neosebni splošni podatki o statistiki spletne strani v namene pridobivanja statističnih informacij privlačnosti in uporabnosti spletne strani ter kot pokazatelj možnosti izboljšav. Ti podatki so naosebni, niso predmet nadaljnih obravnav in niso posredovani tretji osebi.

Piškotki

Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na vašem trdem disku in onemogočajo naši strani prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran marjanogorevc.si podjetja ENOST-center Marjan Ogorevc s.p.

Varnost

Podjetje ENOST-center, Marjan Ogorevc s.p. si vedno prizadeva za zagotavljanje varnosti vaših osebnih podatkov.

Mladoletne osebe

Mladoletne osebe naj ne bi posredovale kakršnihkoli osebnih podatkov na spletni strani marjanogorevc.si. Ker teh podatkov ne moremo preverjati, podjetje ENOST-center, Marjan Ogorevc s.p. priporoča staršem, da opomnijo mladoletnike o varni uporabi spleta in jih opozorijo, da ni priporočeno kakršnokoli posredovanje osebnih podatkov na spletu.

Povezave do ostalih strani

Izjava o varovanju osebnih podatkov se nanaša na spletno stran podjetja ENOST-center, Marjan Ogorevc s.p.
Izjava o varovanju osebnih podatkov za spletne strani, ki imajo zgolj povezavo s spletne strani marjanogorevc.si, vendar so svoja lastna spletna stran, ne velja.

Pravica do kontakta

Vsak obiskovalec spletne strani marjanogorevc.si ima v vsakem trenutku omogočeno možnost, da nas kontaktira na spodaj zapisane kontaktne podatke.

Kontakt

ENOST-center, Marjan Ogorevc s.p.
Mali Vrh 54A,
8254 Globoko

tel.: +386 (0)7 4961 396
e-pošta: marjanogorevcinfo@gmail.com

Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili – pisno in v skladu s primerno zakonodajo – kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani ENOST-center, Marjan Ogorevc s.p.

Objava morebitnih sprememb

Morebitne spremembe politike varovanja osebnih podatkov bodo javno objavljene in vidne na spletni strani marjanogorevc.si.

Zadnjič posodobljeno: maj 2018